TRIS summerar utbildningsåret 2019

Under 2019 har TRIS hållit i ett 50-tal utbildningar och presentationer runt om i Sverige. Originalbild: SCB

Under 2019 har TRIS hållit i ett 50-tal utbildningar och presentationer runt om i Sverige. Originalbild: SCB

Under 2019 har TRIS hållit i ett 50-tal föreläsningar, utbildningar, konferenspresentationer och seminarier där vår kunskap om hedersrelaterat våld och förtryck har spridits till yrkesverksamma. TRIS har framträtt i sammanhang som FN:s kvinnokommission i New York, i Sveriges riksdag, under Mänskliga rättighetsdagarna samt anordnat egna heldagskonferenser och internat under året som gått, för att nämna några.

TRIS publikationer Ung 018 och den lättlästa boken Ingen ska bli gömd och glömd har varit föremål för flertalet föreläsningar och utbildningar.

På Sverigekartan visas de städer och kommuner som TRIS blivit anlitade av eller som TRIS har besökt för att hålla i föreläsningar, utbildningar eller konferenspresentationer under 2019.

Tack alla ni som har medverkat, lyssnat och engagerat er under alla dessa tillfällen! Med en ökad gemensam kunskap om hedersrelaterat våld och förtryck ökar chanserna för att förebygga våldet och stötta de redan utsatta.

Från oss som arbetat inom den kompetenshöjande verksamheten på TRIS önskar vi er alla en riktigt GOD JUL!

Läs mer om TRIS utbud av utbildningar och publikationer.


Under 2020 kommer vi att utöka vår kapacitet att erbjuda utbildningar som är särskilt anpassade för yrkesverksamma inom socialtjänsten. I dessa utbildningar tar vi in spetskomptens från personal inom vår akuta verksamhet Madickengården.

För förfrågningar om våra utbildningar, kontakta oss på info@tris.se

Föregående
Föregående

TRIS föreläsning om könsstympning mot flickor och kvinnor den 7 februari 2020

Nästa
Nästa

Hur mår ungdomar som själva inte får välja sin framtida partner?