TRIS tjejsimning i Uppsala

Tris simskola för tjejer på högstadiet eller språkintroduktionsprogrammet i Uppsala

Tris simskola för tjejer på högstadiet eller språkintroduktionsprogrammet i Uppsala

TRIS erbjuder simning för tjejer som går på högstadiet eller språkintroduktionsprogrammet i Uppsala och som inte uppfyller simkunnighetskraven. Genom simningen får fler tjejer möjlighet till betyg i Idrott och hälsa, men också en trygg plattform utanför skolan och hemmet.  

Vid varje simlektion hålls ett samtal eller en värderingsövning där vi lyfter viktiga frågor om barn och ungas rättigheter i Sverige. Detta ger möjlighet till reflektion bland deltagarna. Simningen är också ett verktyg för att få fler tjejer att röra på sig samt att delta i det civila samhället. 

TRIS simskola är kostnadsfri.

För anmälan och mer information,
kontakta oss på:
Tel. 076-265 50 07
E-post: info@tris.se
Eller skriv till oss på Instagram/Trisuppsala eller Facebook/TRIS, tjejers rätt i samhället.

S FBarn och ungdomar